onsdag 28 augusti 2013

Den lede fi

Läs om den här tossiga karln, Glenn Beck, radiopratare och profil inom den amerikanska tea-party rörelsen. Om det inte vore för att tea-praty rörelsen var en reell politisk kraft i världens mäktigaste land hade jag skrattat åt hans kommentarer, som när han liknade ungdomarna på Utöya med Hitler jugend, eller att han skulle sparka anställda som köpte lågenergilampor eftersom sådana påfund är socialist-kommunist skit, precis som hela snacket om att människan bidrar till den globala uppvärmningen...ja, ni förstår vilken gränslöst knasig homo sapiens detta är.

Dessvärre finns det små Glenn Becks lite överallt, det kan lura en i grannhuset, vem vet? Jag talar om dem som avfärdar alla teorier som pekar ut "homo capitalistus" som minsta lilla skyldig till någonting som kräver självrannsakan och avvikelse från den egna livsstilen. Ingen vill ju stå där med skammen, och vem vill avstå från överflödet?

På förekommen anledning...

Bradley Manning läckte information som bland mycket annat visar hur amerikanska helikopterpiloter skjuter ihjäl obeväpnade civila irakier.

För detta döms han till 35 års fängelse.

1 kommentar:

  1. Man blir mörkrädd när man läser om såna idioter.

    SvaraRadera