söndag 21 mars 2010

Vinterstudion for president!


Så har Vinterstudion gjort sitt för i år, ett tecken så gott som Groundhog day att vintersporterna går i ide till nästa säsong, ja, förutom att utövarna tränar som galningar under hela de långa lata sommarmånaderna för att bli ännu bättre. Det kostar på att ligga i topp. Jag stämmer in i hallelujakören som sjunger Vinterstudions lov, det har varit riktigt kul att följa och det ska bli spännande att se om sommarens fotbollssändningar bjuder på samma kvalitet.

Dagens sändning bjöd på ännu en uppvisning av den fenomenale Petter Northug, som passade på att flörta med publiken i Falun inför sitt VM-ambassadörsskap för dalametropolen. Den som såg hans lopp idag och hans insats i slottssprinten när han stakade runt hela banan till en slutlig andraplats förstår, om inte tidigare, att han är helt unik.

Så blev det äntligen guld för Hammarby. I bandy. Och hårt prövade söderbröder kan för första gången på länge känna lite stolthet för sin förening. Det var emellertid andra tongångar på en pub i Stockholm häromdagen där en vän fick fly undan glassplitter och vinande föremål när puben attackerades av ett gäng bajare på jakt efter solnaiter. Fy hundan!

Och så till sist Mjällby som tvålade till GAIS med 3-0 i fotbollsallsvenskan efter hattrik av Marcus Ekenberg. Ekenberg som alltid var steget före Chippen när de spelade ihop som lovande ynglingar och sporrade denne att bli ännu bättre. Frågan är vem som är bäst nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar