onsdag 14 april 2010

Spavistelse till Ricardinho anbefalles

Efter den sköna trepoängaren mot BK Häcken, det i särklass bästa lag som har besökt Swedbank hittills i år, sa en kompis: "Det är så roligt att vara här, man går hit och sen går man härifrån och är glad." Han tittade ner när han sa det, nästan som om han pratade med sig själv.
Frukten av tre års slit är kanske redo att skördas för föreningen med ständig guldtörst?

Och så var det Ricardinho. Jag hoppas att agenterna strök honom från sina listor efter vinterns skada för så bra som han var idag är ingen annan i serien. Vilken uppgift han än skulle lösa gjorde han det med den äran och lite därtill. Än sprattlade han till i nån slags capoeirastil och rensade bort bollen, än var han inblandad i en farlighet och aldrig slarvade han bort bollen.

Nu har han gjort sin comeback, han har fått sina ovationer och sin adrenalinkick, kärleken från supportrarna, medspelarnas och tränarnas ryggdunkar. Alltså måste han på spa, eller någon annan form av harmonisk rehab. Risken för ett bakslag är inte helt obetydlig just i detta skede, tätt inpå ett skadeuppehåll; Således bara lätt träning innan uppladdningen inför slaget om Skåne, för resten av grabbarna då, Ricardinho bör ansluta först efter ett dygn med massage, heta bad och lite bossa i lurarna. Saudade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar